Hvem er vi

#


Et verksted å stole på siden 1989

Gjersing’s Mekaniske Verksted på Minnesund har en gjeng med erfarne fagfolk som alltid har stålkontroll – uansett hvilke materialer vi jobber med. Med mottoet "Stål på oss" bidrar vi med alt fra prosjektering til ferdig produkt.

Virksomheten ble etablert høsten 1989 av Roger Gjersing som et enkeltmannsforetak og har senere blitt omgjort til et AS.
Bedriftens virksomhet drives i dag fra egne lokaler på Minnesund Industriområde ca. 30 km nord for Gardermoen like ved E6.

Roger Gjersing (Fv) startet Gjersing’s Mekaniske Verksted i 1989. I dag driftes dette fra våre lokaler på Minnesund, hvor Driftssjef Trond Lindseth (T.h) er kundekontakten du først møter når du ringer eller besøker vår bedrift.
      Daglig leder Roger Gjersing og driftssjef Trond Lindseth

Våre produksjonslokaler er på mer enn 1500m2 inkludert service og kontorlokaler.
Vi har rundt 850 m2 med varm og kald lagerplass i egne haller samt et uteareal for lagring på 13 mål. Virksomheten driver også med utleie av næringsbyggsarealer til ulike aktører.

Våre tjenester og oppdrag foregår for det meste på Østlandet med hoved-nedslagsfelt i Akershus, Buskerud og Østfold samt vårt nærområde hvor vi betjener faste og nye kunder. I vårt nærområde har vi mange eksisterende og nye kunder i områder slik som Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal, Gran, Eidsvoll, Kløfta, Jessheim og Hurdal. Vi har også mange faste oppdrag litt lenger unna, slik som i Våler, Elverum, Hamar, Ringsaker, Gjøvik, Vestre Toten og Lillehammer.

Vi besitter egen transportavdeling og har hatt samt er i arbeid på større prosjekter både i Oslo, i Drammen, i Moss, på Jessheim, i Hønefoss og andre større byer og tettsteder her på Østlandet.

      Pågående arbeid i vårt mekaniske verksted

I dag utfører vi oppdrag for større aktører innen fjernvarmeanlegg, entreprenører innen bygg og anlegg, maskinentreprenører, trelast og næringsmiddelindustri, lufthavn og flyhandlingsselskaper, entreprenører innen ventilasjon og klima samt større avfalls og kildesorteringsselskaper.
Vi har gjennomført prosjekter som består av alt fra mindre komponenter til større konstruksjoner. Kunden kommer ofte til oss fordi det er kort vei fra forespørsel til ferdig løsning og vi kan raskt omstille oss når det er nødvendig.

Bedriften har igjennom alle år vært opptatt av å levere og ivareta kvalitet samt å bygge opp en organisasjon med stor bredde og et høyt faglig kunnskapsnivå slik at vi hele tiden er forberedt på å møte den raske omstilling i de markedene vi leverer til. Dette gjør oss fleksible slik at vi med enkle og raske grep kan omstille våre produksjonsenheter til den etterspørselen vi møter.

      vår lokasjon på Minnesund

Ledelse og ansatte ved bedriften arbeider systematisk med HMS og kvalitetssikring der vi har et hovedfokus på de menneskelige ressursene i selskapet ved utførelse av våre oppdrag. Dette gjør selskapet til en meget sterk og sammensveiset organisasjon. Ved å tenke og planlegge langsiktig har Gjersing’s blitt en meget solid bedrift.

Vi legger stor vekt på de menneskelige ressursene som vi har tilgjengelig og jobber kontinuerlig med kompetanseheving slik at vi ligger i front med tanke på eksisterende og nye krav som stilles/ forventes av oss som bedrift. Kompetansebygging for ansatte ivaretas ved kursing og sertifisering slik at hver enkelt ansatt har høy kunnskap og god evne til å gjennomføre alle sine oppgaver. 

Logo Norsk Stålforbund

Gjersing’s Mekaniske Verksted er
stolt medlem av Norsk Stålforbund

Våre ansatte består i dag av fagarbeidere samt sertifiserte sveisere innen ulike sveisemetoder. Bedriften har som målsetning å bygge gode relasjoner og synergieffekter samt å utvikle et langsiktig samarbeid med våre kunder og leverandører.

Vi bistår med prosjektering og utvikling slik at vi sammen med våre oppdragsgivere når et felles mål med tanke på leveringstid og kvalitet innenfor de satte kostnadsrammer på alle oppgaver og oppdrag.

Bedriften innehar god kapasitet når gjelder få løftet/ flyttet utstyr internt i våre verkstedlokaler.
Vi innehar en stor traverskran type Munch med en løftekapasitet på opptil 12.5 tonn. Denne kan benyttes i hele området av den ene produksjonshallen som er på ca. 650 m2.Vi har også flere trucker/ hjullastere som har en løftekapasitet fra 1.5 tonn til 12 tonn. Disse benyttes i det daglige arbeidet ved bedriften.

      Trucker med kapasitet fra 1.5 til 4 tonn

(Trucker med kapasitet fra 1,5 tonn -4 tonn)

      Truck ed kapasitet opp til 12 tonn

(Stor truck med kapasitet opptil 12 tonn)

      Hjullaster med løftekapasitet på 6 tonn

(Hjullaster med pallegaffel for løft opptil 6 tonn)

Har du lyst til å titte inn på den daglige driften og tilvirkningen av konstruksjoner og enkeltdeler? Benytt gjerne bildekavalkaden under for å se vår hverdag.