Sveising

#


Ingen stål- konstruksjon er bedre enn den svakeste sveisen

Gjersing’s har igjennom mange år tilpasset seg markedet innen sveising og vi dekker de fleste av de ulike sveiseprosessene som blir benyttet i dag. Vi tilpasser deler etter kundens ønsker og sveiser, smelter og binder enkeltdelene sammen på den foreskrevne måten ut fra alle forutsetningene som gjelder dagens krav til en erfaren sertifisert sveiser. Vi bestreber å følge og oppfylle alle dagens krav til dette håndverket og dets utførelse. Vi har meget høy kompetanse innen sveising som er godt forankret i årelang utførelse og faglige kvaliteter med erfarne og dyktige fagfolk som har kontinuerlig kompetansebygging og kompetansevedlikehold.  Dette gjør at du som kunde skal føle deg trygg når du velger oss som leverandør.

De typer metaller som vi kjenner best og har lengst erfaring med:

 • Sveising  av stål kvalitet S355.
 • Sveising  av Aluminium (5754/ 6060).
 • Sveising  av rustfritt stål (Aisi 304 L).
 • Sveising  av syrefast stål (Aisi 316 L).
 • Sveising  Hardox 450 og 500 / Sveising Corten (rusttregt stål).
   
      Nærbilde av sveiser


Grunnet vår lange erfaring vil vi påstå at vi er en meget fleksibel og løsningsorientert bedrift som bistår våre kunder med høy kompetanse innen våre fagområder. Vi benytter og behersker følgende sveisemetoder: Mig / Mag / Tig - Elektrode (lysbuesveising)


Sveisingen foregår etter standarden WPQR (EN ISO 15612) og vi benytter kun anerkjente underleverandører ved vårt verksted.

Gjersing's sine sveisere er sertifiserte av Kiwa ihht. NS-EN ISO 9606 serien med ulike typer sveisemetoder og materiell-valg.

      Nærbilde av sveisefuge

Vi benytter effektivt produksjonsstyringsverktøy fra selskapet Weld IT i vårt arbeid med HMS , FPC og kvalitetssikring innen NS-EN 1090-1 og ISO 3834-2

WeldIt sin logo


Ikke-destruktiv testing (NDT)
NDT benyttes som en del av produksjons eller installasjonskontrollen for å verifisere at kvalitetskravene oppfylles, for eksempel ved å ta røntgen, ultralyd eller virvelstrømtester av sveisede skjøter for å kontrollere kvaliteten. På denne måten får man påvist om skjøten er fullstendig gjennomsveiset eller om den inneholder defekter.

Bedriften er tilknyttet eksterne NDT sveise-inspektører som er nivå 3 sertifiserte. Disse yter også bistand i ulike sammenhenger når dette kreves på oppdrag ihht. krav fra våre oppdragsgivere.
NDT-metodene har til hensikt å påvise feil på materialer, sammenføyninger eller andre svakheter som vil melde seg ved belastning over tid uten derved å redusere utstyrets fysiske egenskaper. Kiwa bruker de nyeste metodene og teknikkene slik at Gjersing’s hele tiden er rustet til å levere den beste kvalitet ihht. forventningene fra våre kunder. Våre kunder oppnår den fordelen at de kan planlegge i god tid, få inspeksjoner når det driftsmessig passer best og utføre nødvendige oppgraderinger på en kostnadseffektiv måte. Våre kunder opplever dermed at de drifter utstyr med høy driftssikkerhet i hele bruksperioden, både med tanke på funksjon av utstyret samt personellsikkerhet.

Sveise- maskinelt utstyr i produksjonen og servicebiler.

Vil du vite mer om vårt sveise-maskinelle utstyr?
Klikk her
Bildelink til sveisemaskinelt utstyr

Vi har ett stort og godt utvalg av profesjonelle sveisemaskiner i vår bedrift som blir benyttet i vår produksjon og ute hos våre oppdragsgivere under arbeid med vedlikehold, nye installasjoner eller ved montasje av stålkonstruksjoner.
Alle våre sveisemaskiner gjennomgår sikkerhetstest i henhold til NEK IEC 60974-4 

Vil du vite mer?
Klikk her