Sveise maskinelt utstyr

#


Sveise- maskinelt utstyr i produksjonen og servicebiler

Vi har ett stort og godt utvalg av profesjonelle sveisemaskiner i vår bedrift som blir benyttet i vår produksjon og ute hos våre oppdragsgivere under arbeid med vedlikehold, nye installasjoner eller ved montasje av stålkonstruksjoner.
Alle våre sveisemaskiner gjennomgår sikkerhetstest i henhold til NEK IEC 60974-4 og det blir utført valideringstest med faste jevne mellomrom slik at vi hele tiden har en god trygghet, sikkerhet og HMS standard for våre medarbeidere. Dette medfører også at vi kan dokumentere vårt sveisearbeid som vår bedrift ufører i forhold til gjeldene regler.
Valideringen baseres på standardene EN 50504:2008 og EN IEC 60974-14:2018.
Vårt sveisepersonell er meget kvalitetsbevisste og det sveisemaskinelle utstyret er alltid det mest profesjonelle som man finner på markedet med tanke på at det skal tåle hard belastning over tid.
Noen av våre sveisemaskiner i bedriften som benyttes i produksjonen og er med i våre servicebiler:

X5 FastMig
Allsidig industriell multiprosess- sveisemaskin

      X5 FastMig sveisemaskin

X5 FastMig er en allsidig, industriell multiprosess- sveisemaskin som er egnet for MIG/ MAG, DC TIG og elektrodesveising (MMA) samt kullbuemeisling. X5 FastMig er utviklet og konstruert for å dekke sveisekravene til profesjonelle sveisere. Det grafiske skjermpanelet introduserer en brukeropplevelse uten sammenligning og sikrer brukervennlighet og tilpasningsevne.

Det modulære designet gjør det mulig å bygge systemet som best passer behovet for bedriften. Alternativene inkluderer manuell, synergisk og pulssveising. Dette skaper løsninger som passer akkurat vårt behov, enten sveiseoppgavene inkluderer stål, rustfritt stål eller aluminium.

«Sveis raskere uten noen gang å måte gå på akkord med kvaliteten«

Med rene kvalitetssveiser sparer du verdifull tid og penger på etterarbeid. X5 FastMig sin innovative lysbueteknologi hjelper oss med å takle de typiske utfordringene ved stålsveising. Touch Sense Ignition (TSI) sikrer rask og presis tenning samt minimerer sprut. Utfordrende sveiseoppgaver kan håndteres med MAX- og Wise- spesialsveiseprosesser.

      X5 FastMig sveisemaskin, bilde 2

MasterTig 335 ACDC

      MasterTig 335 ACDC sveisemaskin

MasterTig er den nye mesteren innen AC og DC TIG-sveising og setter nye standarder for sveisekvalitet, brukervennlighet og effektiv bruk av strøm. Den modulbaserte utformingen sikrer at apparatet oppfyller våre behov og er utformet for den profesjonelle sveiseren.

Dobbel puls

Dobbelpuls kombinerer alternative pulssykluser som gir 30% høyere sveisehastighet og 20% mindre varmetilførsel. Dobbel puls gir mindre deformasjoner og lavere sveisekostnader. Den er perfekt for manuell likestrømsveising og mekanisert sveising og øker den visuelle sveisekvaliteten merkbart.

      MasterTig 335 ACDC sveisemaskin, bilde2

KEMPPI MASTERTIG ACDC 3500W
Mastertig AC/DC 3500W bruker trefaset strøm til TIG-sveising. Den er utstyrt med omfattende kontrollalternativer og egner seg både til AC og DC sveising. 
Dette er en kraftig TIG -sveisemaskin for alle grunnmaterialer med mange funksjoner og en rekke kontrollmuligheter å velge mellom.
Den er pålitelig med automatisk AC-balanse for bedre sveisekvalitet og hastighet. Den er utstyrt med kjøler for væskekjølte TIG-pistoler.
Maskinen gir en presis og kontrollert innbrenning med frekvensjustering av AC -strømmen. Sveiseparametere og kostnader er under streng kontroll og maskinen egner seg både ved installasjoner, reparasjoner, vedlikehold, tynnplate-oppgaver og oppdrag innen kjemisk industri og prosessindustri. 

KEMPPI MASTERTIG ACDC 3500W sveisemaskin
 


 

Kemppi Pro Mig 500 (5000)
Vannkjølt puls Mig maskin.
Maskinen har egne programmer for sveising av stål -rustfritt/ syrefast og aluminium. Gjør det enkelt å finne de riktige parametere for oppgaven.  Den har 4-hjulstrekk på mateverket. Dette er en maskin som tåler de store oppgavene og kan belastes over lange økter i produksjonen.

Kemppi Pro Mig 500 (5000) sveisemaskin

Kemppi Kempact 323R
Denne maskinen er godt egnet for det moderne sveiseverksted. Kempact RA er ett stilig og målrettet produkt med solid konstruksjon og fordelaktige funksjoner som gjør sveisearbeidet produktivt, nøyaktig og effektiv i den daglige produksjonen.

Noen utvalgte stikkord for sveisemaskinen er: Moderne og energieffektiv strømkilde, enestående sveiseegenskaper med blandgass eller CO2-dekkgass, nøyaktig og ren lysbuetenning, stor og tydelig LCD skjerm, WireLine™ serviceindikator, GasMate™ rammedesign med flaskehåndtering på gulvnivå, Brights™ kabinettbelysning, HotSpot™ varmebehandlingsfunksjon, 2T/ 4T pistolbryterfunksjon og tidsbryter for punkt og syklusbuesveising.

Kemppi Kempact 323R sveisemaskin


 

Kemppi EVO 180
En kraftkar av en sveisemaskin innen elektrodesveising. Lav vekt på 5.9kg gjør den enkel å ta med seg på anlegg eller andre steder der du skal utføre sveising med et godt resultat. Tilpasset for bruk av vanlig nettstrøm eller aggregat og kan benyttes med lange skjøtekabler.

Kemppi EVO 180 sveisemaskin

Kemppi Fitweld Evo 300
MIG/MAG -apparat, for bruk til tunge oppdrag.
QuickArc™ -tenningsteknikk, den nyeste GT WireDrive™ -mekanikken og Brights™ -kabinettbelysning spiller sammen med andre funksjoner for å gjøre sveisingen raskere, enklere og tryggere. Maskinene er ett utrolig bra verktøy for heftsveising samt tyngre oppgaver innen produksjonssveising.
Den er enkel og lett å ta med ut på oppdrag og den tåler de harde oppgavene.

Kemppi Fitweld Evo 300 sveisemaskin

Kemppi Master Tig MLS 4000
Maskinene i MasterTig MLS-produktserien er kompakte og solide TIG sveise-invertere. De egner seg til TIG og MMA-sveising med DC-strøm og er kompakte og enkle å ta med seg for sveising i farten. De har ICS-kjøleløsning slik at man oppnår færre feil grunnet urenheter. Hurtigpulsfunksjon for økt sveisehastighet og bedre sveisekvalitet. Solid utforming som sikrer holdbarhet selv i et krevende utendørsmiljø. Kan også benyttes/ tilsluttes sveiseaggregat.

Kemppi Master Tig MLS 4000 sveisemaskin