Skjermtak over inngang til parkerings- anlegg

#


Skjermtak over inngang til stort offentlig parkerings- anlegg

Vi ble kontaktet av en av våre faste oppdragsgivere der de hadde et stort prosjekt gående med ferdigstillelse av et stort offentlig parkeringsanlegg på Vestby.
Gjersing’s ble forespurt om vi hadde mulighet for leveranse og montering av fremlagt forslag gjeldene skjermtak på 5500mm x 1700mm som skulle monteres før offisiell åpning av parkeringsanlegget.

Vårt montasjeteam og kranbil på plass for å starte monteringen på oppdragsstedet.
      Montasjeteam og kranbil på plass for montering av skjermtak
Vårt montasjeteam og stor kranbil i samarbeid med monteringen av skjermtak.
      Montering av skjermtak fortsetter

Vi kontrollberegnet prosjektet og satte dette i produksjon ved vårt verksted. Etter tilvirking ble det sendt til oppdragsgivers egen overflatebehandler innen varmegalvanisering og lakkering.

Alt stål ble deretter hentet tilbake og kjørt ut til oppdragsstedet der montering ble påbegynt med en av våre kranbiler. Dette ble gjennomført i tett samarbeid med vårt dyktige montasjeteam som møter alle utfordringer med en positiv holdning uansett oppdrag vi påtar oss i en travel hverdag.
 

Skjermtaket tegnet og modellert av oss før det blir satt i produksjon.
      Konstruksjonstegning av skjermtak

Alt stål med tilhørende detaljer ble montert innen tidsfristen. Under tilvirkingen av skjermtaket hadde vi også montert en solid takrenne i bakkant av taket med nedløp i begge ender som også var grunnlag for hold mot vegg. Oppdragsgiver ordnet selv montering av Lexan polykarbonat plater på skjermtaket som dannet ett tett tak med fall ned mot rennen som vi hadde produsert i bakkant.

Lexan Polykarbonat er ett produkt som også leveres i gjennomsiktig klar utgave. Det har en ekstremt høy slagstyrke, god stivhet og kryperesistens, høy lysgjennomgang/ transparens, høy dimensjonsstabilitet og en god elektrisk isoleringsevne.

Lexan Polykarbonat er spesielt godt egnet til mekaniske komponenter for statisk bruk, slik som ruter til maskiner og utstyr eller som sikkerhetsbeskyttelse rundt ulikt maskinelt utstyr der det trengs sikring for å unngå personalskade.

Bildekarusell: Hold musepeker over bildet for å åpne beskrivelse (tapp på bildet hvis du bruker mobil). Ved å klikke på bildet åpnes en stor versjon.